За Лаки…

Во приватниот живот Лаки е еден нормален тинејџер како и остнатите тинејџери. Како секоја млада личност Лаки го гради својот личен идентитет на негов сопствен начин. Во 2016-та му падна на ум да сними видеа и да ја забавува интернет публиката. За таа цел го отвори неговиот канал на популарната видео платформа Јутуб (линк до каналот) и засега има над 3.000 претплатници на неговиот канал. Целта до крај на годинава е да се зголеми бројот на претплатници subscribers за 50%. Сите видеа од каналот на Лаки можете да ги гледате на персоналниот веб сајт на Лаки http://laki.ats.mk , а исто така може да следите на Instagram & Facebook.